Žaluzie MB, Miroslav BurešAlšova 329, 563 01 Lanškroun, tel.: 465 324 847, mobil: 602 495 130, e-mail: miroslavbures@email.cz, web: zaluzie-mb.ustecko.com

Dejte nám vědět Vaši představu a my Vám jí splníme!

Žaluzie MBInteriérové, vnitřní žaluzie ► Žaluzie horizontální

Žaluzie horizontální, montáž a prodej - Lanškroun, Jablonné nad Orlicí, Ústí nad Orlicí, Svitavy...

Nabízíme Vám pestrou paletu barev a několik druhů materiálu, ze kterých jsou tato stínící zařízení vyrobena, včetně bambusu a dřevin. Sladíme žaluzie s Vaším domovem!

Vývoj nejproslulejších žaluzií je neustále v pohybu. Výhoda tohoto typu žaluzií spočívá v rychlé a jednoduché montáži. Vyrábíme je přímo na míru, pro všechny typy oken a balkónových dveří.

Dělení horizontálních žaluzií podle vybavení a jejich označení

STAND 18 - základní provedení žaluzií

Nosič 19 x 27 mm, lamely o tl.0,18 mm, 25 barev lamel, komponenty Anwis, žebříčky a provázky v barvě bílé. I u této základní mechaniky jsou použita ložiska

LUX 18 - barevné sladění žebříčků a provázků do barvy lamel

Technická specifikace až na žebříčky a provázky stejná jako u typu STAND 18.

SUPER 18 - špičková mechanika,evropský standard

U tohoto typu žaluzií je použita špičková rakouská mechanika od firmy Stottan, nosiče jsou dodávány v několika barevných odstínech, žebříčky a provázky jsou sladěny do barvy lamel, lamely tl.0,18 mm.

SUPER 21 - pro náročné zákazníky

U tohoto typu žaluzií jsou použity lamely o tl.0,21 mm. Barevná škála obsahuje 30 odstínů. Technická specifikace je s výjimkou tloušťky lamel stejná jako u typu SUPER 18.

16 MM - žaluzie s šířkou lamely 16 mm, esteticky velice působivé

Tento typ žaluzií je vyroben z lamely o šířce 16 mm a tloušťce 0,21mm. Barevné nosiče jsou v rozměrech 19x27mm, provázky mohou být dodány v barvě bílé, slonová kost, hnědé a šedé, použité komponenty jsou od firmy Stottan.

IZO provedení

Elegantní profesionální vzhled s ovládáním umístěném na rámu okna. Variabilnost montáže do zasklívací lišty. Usnadnění a zrychlení montáže a jednoduchost a spolehlivost všech systémů.

EKO - žaluzie s klasickou mechanikou a krycí lištou typu IZO

Jednoduchost klasické mechaniky s estetickou čistotou nové generace nosičů. Široký horní nosič zakrývá všechny spojovací prvky a díky své ploché konstrukci minimálně přesahuje příčný profil okna. Nosiče jsou standardně dodávány v barvě bílé a hnědé.

IDK - žaluzie s řetízkovým ovládáním a krycí lištou IZO

Nejpoužívanější typ interiérového zastínění. Žaluzie je ovládaná řetízkem (v barvě bílé a hnědé), který zabezpečuje naklápění i vytahování lamel. Řetízek je vyveden na rám okna, kde je fixován v plastovém úchytu. K vytahování a spouštění žaluzie slouží páska, která je dodávána v barvě bílé a hnědé. Originální konstrukční řešení je patentem firmy Servis Climax.

Systém 25x25

Horizontální žaluzie MONOKOMANDO využívají špičkové komponenty německé firmy Somfy. Ovládání zajišťuje řetízek. Tento typ žaluzií je možné dodávat i s motorickým pohonem, popř. dálkovým ovládáním.

Žaluzie MAX 25

Vykazují bezkonkurenčně lehký chod díky špičkové mechanice. Lamely jsou vytahovány pomocí textilní pásky a mechaniky v nosiči 25x25mm. Tento nosič je krytý zaoblenou, elegantní hliníkovou lištou. Možnost výběru z 9ti barev či imitací dřeva. Je možná montáž do horní zasklívací lišty. Široké kusy lze upevnit na více místech, a to po celé délce nosiče, což jiné výrobky neumožňují. Převodovka použita až od 3,5 m2.

Hliníkové

Chrání Vaše soukromí a snižuje proniknutí slunečního záření do interiéru. Jednotlivé hliníkové lamely se naklápějí, žaluzie se vytahuje a stahuje pomocí kuličkového řetízku. Tento typ žaluzií je vhodný pro všechny typy oken, a to i pro provedení meziskelní a interiérové.

Dřevěné

Žaluzie z dřevin se velmi dobře hodí do reprezentativních místností a do bytů s dřevěnými interiérovými prvky. Vyrábějí se z různých druhů dřeva s povrchovou úpravou, která chrání dřevěné lamely proti slunečnímu záření a zachová dřevu jeho barvu.

Bambusové

Tyto žaluzie jsou typicky přírodním interiérovým stínidlem, k optickému předělu místností nebo jen jako estetický doplněk. Bambusové žaluzie jsou velmi tvrdé, ale i pružné a jsou vlhku odolné, což je jejich velkou předností.

Atypické

Unikátní technická řešení pro lichoběžníková, trojúhelníková či jinak nepravidelná okna. Tyto žaluzie jsou plně funkční, vytažitelné a naklopitelné.

  Bambusové žaluzie

     

Kontakt

Žaluzie MB - Miroslav Bureš.
Mikoláše Alše 329, 563 01 Lanškroun
IČ: 44403275, DIČ: CZ5807210926
+420 602 495 130 
miroslavbures@email.cz 

Poptávkový formulář

Zadejte kontrolní součet čísel 1,1: