Žaluzie MB, Miroslav BurešAlšova 329, 563 01 Lanškroun, tel.: 465 324 847, mobil: 602 495 130, e-mail: miroslavbures@email.cz, web: zaluzie-mb.ustecko.com

Dejte nám vědět Vaši představu a my Vám jí splníme!

Žaluzie MB ► Exteriérové, venkovní žaluzie

Žaluzie exteriérové, venkovní: dodávka a montáž - Lanškroun, Svitavy, Zábřeh na Moravě a další okolí.

Tyto žaluzie patří již k velmi populárnímu stínícímu prvku, který ovlivňuje exteriér. Velmi účelně zachytí přímé sluneční záření, tudíž ochraňují před jeho škodlivými účinky a ovlivňují tepelné klima uvnitř interiéru.

Venkovní žaluzie ovládáme ručně klikou nebo šňůrou, ale také elektropohonem. Tento způsob provedení lze zapojit do centrálního řídícího elektronického systému. Jejich použití je vhodné nejen k zastínění oken rodinných domů a bytů, ale i na okna administrativních a komerčních objektů.

Dělení venkovních žaluzií podle vybavení a jejich označení

 

EXT 50

Tento typ je vhodný pro zastínění menších ploch. Hliníkové lamely šířky 50 mm jsou dodávány v 11ti barevných odstínech. Jednotlivé lamely jsou fixovány po výšce ocelovým lankem, které minimalizuje jejich pohyb ve větru. Horní i spodní ocelový profil je upravený pozinkováním a emailováním a jsou standardně v bílé barvě. Navíječ ložisek a kolečka jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu a zajišťují hladký a bezhlučný provoz. Možnost ovládání je nekonečnou šňůrou, klikou nebo motorkem.

INT 50

Tyto žaluzie jsou určené pro umístění do interiéru a k zastínění větších ploch. Jsou vhodné rovněž i tam, kde by u jiného typu žaluzií mohlo docházet k mechanickému poškození lamel. Hliníkové lamely šířky 50 mm jsou dodávány v 11ti barevných odstínech. Horní i spodní ocelový profil je upravený pozinkováním a emailováním a jsou standardně v bílé barvě. Navíječ ložisek a kolečka jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu a zajišťují hladký a bezhlučný provoz. Možnost ovládání je nekonečnou šňůrou, klikou nebo motorkem.

C – 80

Hliníkové lamely šířky 80 mm jsou dodávány v 11ti barevných odstínech, popřípadě v RAL provedení. Horní profil je ocelový, válcovaný a upravený pozinkováním a může být zakryt krycím plechem. Navíjecí mechanismus, textilní žebříčky a vytahovací pásky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které dokážou odolávat každému počasí a UV záření. Boční vedení zajišťují vodící lišty standardně ve stříbrném elox, nebo na přání v barvě RAL. Možnost ovládání klikou nebo motorkem.

Z – 90

Hliníkové lamely šířky 90 mm jsou dodávány v 10ti barevných odstínech, popřípadě v RAL provedení. Horní profil je ocelový, válcovaný a upravený pozinkováním a může být zakryt krycím plechem. Navíjecí mechanismus, textilní žebříčky a vytahovací pásky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které dokážou odolávat každému počasí a UV záření. Boční vedení zajišťují vodící lišty standardně ve stříbrném elox, nebo na přání v barvě RAL. Možnost ovládání klikou nebo motorkem.

Kontakt

Žaluzie MB - Miroslav Bureš.
Mikoláše Alše 329, 563 01 Lanškroun
IČ: 44403275, DIČ: CZ5807210926
+420 602 495 130 
miroslavbures@email.cz 

Poptávkový formulář

Zadejte kontrolní součet čísel 7,2: